Vi leverer værdiskabende og sikker IT

 

Tachodata A/S er et alsidigt IT-hus med vidtrækkende kompetencer, som samlet set danner et solidt digitalt bagland for en bred vifte af kunder i hele Danmark. Vi er et dedikeret team bestående af 20 medarbejdere, som hver dag arbejder for at levere kompetent og nærværende service. Vores varemærke er gennemtænkte og driftssikre løsninger, som gør hverdagen nemmere og skaber værdi for vores kunder.

 
Der findes mange dygtige IT-leverandører på markedet og vores absolutte styrke er samspillet mellem de to forretningsområder ”Teknik & Softwareudvikling”, som vores virksomhed bygger på. Vores stærke tekniske kompetencer i samspil med softwareudvikling og digitalisering af kundespecifikke løsninger betyder, at vi fungerer som full-service leverandør ved vores kunder, når deres mål er værdiskabende IT-løsninger.

IT-Teknik

Vi rådgiver, leverer, servicerer og supporterer din virksomheds totale IT-platform. Vi kan agere din eksterne IT afdeling onsite eller remote, eller du kan nøjes med at outsource eller søge rådgivning om kun dele af din IT-platform. Vi tilbyder alt fra hosting og cloudløsninger til infrastruktur i virksomheden, med opsætning af netværk, wifi, arbejdsstationer, sikkerhed, backup, overvågning, licensstyring og forretningsapplikationer. Hos Tachodata får du en samarbejdspartner der sikrer, at du altid har en driftssikker IT-platform og får maksimalt udbytte af dine IT-løsninger og investeringer.

 

Softwareudvikling

Vi udvikler softwareløsninger og rådgiver om digitalisering til alle brancher og behov, fra B2B til den offentlige sektor. Vi udvikler kundespecifikke løsninger og standardløsninger, der digitaliserer din virksomhed, og vi designer systemer, som kombinerer den allernyeste viden med et indgående kendskab til din virksomheds forretningsgange og processer.

Vores mission

Vi vil være vores kunders bedste rådgivere og leverandører af moderne og sikre IT-løsninger.

Vi arbejder hver dag for at yde et højt kvalitetsniveau og den bedste service overfor vores kunder, og vi ønsker at være et professionelt og nærværende IT-hus, hvor vores kunder oplever, at vi med ægte interesse arbejder for deres virksomhed, udvikling og fremtid.

Vores historie

En del af en stærk familie
Tachogruppen er en økonomisk solid spiller, der også omfatter selskaberne Tachografservice A/S og Tacholøn A/S, som løser datatunge opgaver. Vi er således født ud af en branche, hvor brugervenlige løsninger og digitalisering af ressourcetunge arbejdsopgaver og -processer har haft afgørende betydning for vores udvikling og vækst. Vi er stolte af vores rødder, som har dannet et vigtigt afsæt for den faglige stolthed og fremadstræben, som kendetegner vores position i dag som et moderne IT-hus, der rådgiver og løser opgaver indenfor Teknik og Softwareudvikling til alle brancher i B2B segmentet.

Vores styrker

Tachodata er et alsidigt IT-hus som servicerer små og store virksomheder i den private såvel som den offentlige sektor. Vores styrke er vores evne til at kombinere teknisk viden med digital forretningsudvikling. Vi leverer således både traditionel IT-support, hosting, cloudløsninger og teknisk rådgivning samt vi udvikler softwareløsninger for optimering og digitalisering af arbejdsprocesser. Det betyder, at du i Tachodata finder en leverandør, der sørger for, at dine IT-løsninger er i sikre hænder, og vi hjælper med at udnytte de nyeste muligheder inden for teknik og softwareudvikling for optimering af din virksomhed.
 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse.
Du kan også ringe direkte til os på: tlf.: 70 222 330

Please leave this field empty.