Outsourcing af IT

Outsourcing af IT driften er en tidsbesparende løsning, som gør at jeres ansatte kan fokusere mere på deres arbejdsopgaver fremfor tekniske problemer. Det er en tidskrævende proces at holde IT-systemet kørende. Virksomhedens behov ændrer sig løbende i form af brugere og programmer.

Når I investerer i Tachodata, som jeres eksterne IT afdeling, frigøres der tid til andre vigtige processer, så I kan koncentrere jer om virksomhedens kerneydelser. Det er oftest langt billigere at outsource It driften end at have fast personale tilknyttet internt i virksomheden. I slipper således også for at være afhængig af en eller få medarbejdere til at varetage jeres IT, og I kan få rådgivning, opsætning og brugersupport så snart behovet opstår.

 

Komplet IT opsætning

Ønsker jeres virksomhed en optimering af jeres nuværende opsætning eller flytter I f.eks. til nye lokaler kan der være en del arbejde forbundet med at klargøre arbejdspladsen. Her kan vores IT teknikere være behjælpelige. Vi kan tilbyde professionel vejledning omkring internetudbydere, programvalg og IT udstyr ud fra jeres virksomheds ønsker.

Vi ordner al det praktiske med tilslutning af computere, netværk, printere og servere, så I får hurtige og velfungerende computere at arbejde med.

Beskyttelse af jeres computere prioriteres højt. Derfor beskytter vi alle jeres systemer og programmer med firewall og opsætter et online backup system, så I kan gendanne jeres data og filer, hvis et nedbrud skulle forekomme.

 

Levering af It udstyr

Har I behov for en opgradering af udstyr til jeres afdeling kan vi hjælpe jer med anskaffelse af IT udstyr samt installation af styresystem og programpakker.

  • Pc’er, laptops og smartphones
  • Printere, toner og blækpatroner
  • Tilbehør som skærme, mus og tastatur
  • Alle slags programpakker (F.eks. Microsoft 365 og Adobe)

 

Stabil IT drift og support

En sikker og stabil It drift er nøglen til at drive en succesfuld virksomhed. Tekniske problemer kan let komme til at fylde meget og sænke produktiviteten i jeres firma. Vi overvåger og vedligeholder konstant jeres system, så computere og programmer er opdaterede og netværket kører stabilt. Det betyder I vil opleve færre driftsforstyrrelser og øget produktion i jeres virksomhed.

Fejl og problemer udbedres  – når som helst og hvor som helst. Vi yder en effektiv drift support til alle virksomhedens brugere. Vi er i øjenhøjde, og slipper ikke et problem før det er løst. Vi sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne 24/7.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse.
Du kan også ringe direkte til os på: tlf.: 70 222 330

Please leave this field empty.