Softwareudvikling

Effektiviser arbejdsgange, kundeservice og systemintegrationer via brugervenligt software

Softwareudvikling til jeres virksomhed giver nye fordele på markedet. Vi hjælper jer med at programmere forretningssystemer som f.eks. intranet, kundeklub, applikationer samt systemintegrationer. Måske har I allerede specifikke ønsker til et digitalt produkt ellers kan vi hjælpe jer med at strømline løsningen.

 

Fordele ved at investere i softwareudvikling

  • Effektivisering af administrative arbejdsgange
  • Øget kundetilfredshed via digitale services
  • Bedre kommunikation med målgruppe, kunder, samarbejdspartnere og leverandører
  • Struktureret overblik over virksomhedsdata. Bedre målsætning og udnyttelse af firmaets potentiale.

 

Digitalisering af manuelle processer

Arbejdsprocesserne har stor betydning for, hvordan jeres virksomhed klarer sig på markedet. Derfor er det vigtigt at strukturere arbejdsgangen, så den er kosteffektiv uden at forringe kvaliteten. Vi hjælper jer med at automatisere flere rutineopgaver i jeres virksomhed ved udvikling af let betjeneligt software. Ikke alene bliver opgaverne hurtigere at løse, men medarbejderne kan også servicere kunderne bedre.

Eksempler på områder hvor processerne kan effektiviseres digitalt er lønadministration, booking af lokaler, vagtplanlægning, dokumenthåndtering, oprettelse af nye kundeemner og registrering af nye varer på lager.

Mere om effektivisering af forretningsprocesser og intranet

 

Kundetilfredshed igennem digitale services

Det er langt billigere at satse på at skabe kundeloyalitet end at markedsføre sig til nye potentielle kunder. Softwareudvikling til kundeloyalitetsprogrammer, apps og web tjenester er oplagt for jer som satser på loyale kunder. I kan herved skabe mere målrettede købsoplevelser, hvor kunden føler sig i centrum. Apps og webservices kan ligeledes forenkle kundeserviceprocessen, så den bliver mere effektiv. Det øger både kundetilfredsheden og arbejdsglæden for de ansatte.

Her får I et hold af programmører med et stærkt teknisk fundament, som udvikler jeres ideer til komplette softwareløsninger.

Mere om App udvikling og webservices

 

Sæt bedre forretningsmål

Dataindsamling kan være en guldgrube for jeres virksomhed, hvis I forstår at omsætte den til viden og handlingsplaner. Udfordringen er tit at få overblik og se sammenhæng mellem informationer I  f.eks. indsamler via indkøb, salg og returneringer.

Vi hjælper jer med at få nemt overblik over virksomhedens nøgletal ved at foretage udtræk fra jeres database og præsentere dem i et pænt visuelt layout. Ofte bliver data indsamlet igennem systemer, og her kan det være nødvendigt at lave en kobling mellem systemerne for at se en sammenhæng i data. Her hjælper vi jeres virksomhed med at skabe overblik igennem systemintegrationer, så I får den nødvendige information samlet på en platform.

Mere om Software- og Systemintegration

 

Sådan foregår softwareudviklings-
processen

I får et IT-hus med fokus på produktion af softwareløsninger, hvor I kan få hjælp til specifikke kodningsopgaver.

  • Opstartsmøde omkring jeres ønsker.
  • Analysefase om funktioner, rådgivning og udformning af kravsspecifikation.
  • Vi udfærdiger et tilbud med en fast pris til jer.
  • Produktion og løbende sparring med jer.

 

Få hjælp til jeres programmeringsopgave allerede i dag.

Ring til os på tlf. nr.: 70 222 330 eller brug kontaktformularen herunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse.
Du kan også ringe direkte til os på: tlf.: 70 222 330

Please leave this field empty.