Automatisk registrering af erhvervskørsel på genbrugsstationer

Nem og sikker fakturering via automatisk nummerplade genkendelse

Tachodata tilbyder nu TachoLPR – et unikt License Plate Recognition system, som automatisk identificerer, registrerer og skaber faktureringsgrundlag for erhvervsmæssige indkørsler på kommuners genbrugsstationer.

TachoLPR sikrer en fair og præcis afregning af erhvervsaffald, hvor den enkelte virksomhed kun faktureres for de faktiske besøg på genbrugsstationen. Samtidig lettes arbejdsgangene hos administrationen, da al registrering og sagsbehandling sker automatisk, baseret på oplysninger fra SKAT og CVR-registret.

Nemt og sikkert

TachoLPR er en kombination af fysiske kameraer og en specialudviklet IT-løsning, der scanner det enkelte videosignal for nummerpladegenkendelse, og foretager en registering pr. indkørsel i en central database. Herefter indhentes oplysninger omkring den enkelte nummerplade fra SKAT og CVR-registret, og der tilpasses eventuelt i forhold til de enkelte firmaer.

TachoLPR genererer nu en CSV-fil, som kan importeres direkte i kommunens faktureringssystem, og der gemmes billeddokumentation for den enkelte indkørsel.

Automatisk eller individuel håndtering

TachoLPR har en todelt mulighed for registrering og administration af indkørsler eller særskilt håndtering af de registringer, der er sket:

Den overordnede administration foregår online i TachoLPR systemet. Her har administratoren mulighed for at tilpasse løsningen efter individuelle behov. Det kan være opsætning af et firma, som altid skal betale eller særskilt håndtering af de registreringer, der er sket.

Den enkelte pladsmand på genbrugsstationen kan også vælge via sin smartphone at registrere nummerplader, som skal håndteres specielt. Det kan være en bil, der ikke skal betale, en der altid skal betale og en bil der skal registreres med en “Attention” status, som skal udløse en foruddefineret handling.

Vil du vide mere?

Kontakt Tachodata for en demonstration af TachoLPR, og hør hvordan det kan lette arbejdsgangene i din organisation, samtidig med at kommunens erhvervsdrivende tilbydes en fair og præcis afregning af affald.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse.
Du kan også ringe direkte til os på: tlf.: 70 222 330

Please leave this field empty.